PJ Parkettgolv AB

Sedan 1994 har vi hjälpt till med golvläggning, golvslipning, reparationer m.m i Storstockholm.
Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten

PJ Parkettgolv AB
Golvslipning och Golvläggning

PJ Parkettgolv AB det kompletta fullservice företaget i Stockholm för allt inom trägolv.

Kährs golvställ i PJ Parkettgolv AB showroomPJ Parkettgolv etablerades 1994 och är ett väl etablerat företag inom golvläggning, golvslipning, reparationer, underhåll och andra typer av arbeten rörande behandlingar av träytor. Vi har verkat i Stockholm med omnejd sedan dess och under den tiden har vi utfört en mängd olika typer av arbeten som ger oss en unik kompetens, vilket gör att vi klarar av allt från storskaliga byggprojekt till specialdesignade lägenheter. Inget jobb är för stort eller litet för oss, vi sätter dig som kund i fokus i alla lägen. Under 2021 utförde vi arbeten på ca 900 olika adresser och arbetsplatser med en total yta på ca 35.000 m2 uppdelad på golvslipningar och golvläggningar.

Våra kunder består av allt från Sveriges största byggföretag och fastighetsförvaltare till privatpersoner. Denna mix av kunder ger oss en speciell kompetens med det bästa från olika miljöer, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg när du anlitar våra golvläggare och golvslipare.

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

Vi är givetvis anslutna till GBR Golvbranschensriksorganisation och har hängavtal med Byggnads.

Försäkrade för vår och er säkerhet är vi genom Dina Försäkringar.

PJ Parkettgolv AB är ett väl etablerat företag inom golvläggning och golvslipning. Vi är specialiserade inom installation och slipning med ytbehandling av alla typer av trägolv. Mönsterläggningar av alla typer av massiva trägolv, så som stavparkett, tiljor och  kubb. Vi utför även reparationer och renovering av trasiga golv och golv som utsatts för till exempel vattenskador. Anlita oss för underhållsoljning av företagslokaler och privatbostäder och alla andra typer av arbeten rörande behandlingar/slipningar av golv och träytor.

Vi är ett Stockholmsbaserat företag men vi är inte låsta till att arbeta endast i Storstockholm utan tar oss även an objekt utanför Stockholms regionen.

Vi erbjuder Dig som kund ett komplett utbud av tjänster för allt du kan tänka Dig behöva för att få just de golv som Du alltid drömt om. Antingen lägger våra golvläggare in ett nytt parkettgolv eller så slipar vi och renoverar de befintliga trägolven.

Vi utför även andra typer av slipningar som till exempel slipning av trappor, och köksbänkskivor mm. Är ni i behov av ett helhetskoncept med även läggning av mattor, som till exempel linoleum- eller plastmatta eller varför inte klinkers? Kontakta oss så tar vi hand även om dessa golvbeläggningar.

Vi erbjuder er fasta konkurrenskraftiga priser och ni har även möjlighet att dela upp er betalning.

Är det då dags för dig som privatperson att renovera glöm ej bort att använda dig av ROT-avdraget som ger 30% avdrag på arbetskostnaden upp till 100.000kr per person och ägare av hushållet. Läs mer om detta på www.skatteverket.se

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.