Startsida

Kontakta Oss

PJ Parkettgolv AB välkomnar dig att kontakta oss för en fri offert på allt inom trägolv. Golvslipning och golvläggning av alla typer av trä- och parkettgolv. Försäljning av parkett från bl.a Boen, Berg och Berg, Molan, Kährs och laminat från Berry-Alloc.

Att kontakta PJ Parkettgolv AB innebär inte att Du förbinder Dig att anlita oss. Däremot kommer Du att få bästa möjliga service för att få allt från förslag på val av golv och behandling till exakta prisuppgifter.

Våra leverantörer är bland annat Pallman, Boen, Bona, Saico, Osmo, Kährs, Berry-Alloc, Aprobo, Ardbo, Almedalsträgolv, Moland, Berg och Berg och många många fler.

För bästa möjliga service ber vi dig att fylla i vårt onlineförfrågningsunderlag för golvarbeten, så återkommer vi inom kort. Givetvis är det helt utan förpliktelser.

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

Självklart är all rådgivning kostnadsfri!

 

Adress:
PJ Parkettgolv AB
Skälderviksplan 1
120 60 Årsta
Kontakt: Tomas Holmberg
Telefon: 08-410 214 66
Mobiltelefon : 0709-558388
E-post: info@pjparkettgolv.se

För er och vår säkerhet är vi allriskförsäkrade hos VARDIA för 10.000.000 kr

Medlemmar i GBR Golvbranschens riksorganisation.

Godkänd UE enligt GBR (FGSY)

Anslutna till Svenska Byggnadsarbetareförbundet genom hängavtal.

Följ oss på Facebook och gå in för att se vilka nya speciella golv som färdigställs.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.  GBR Golvbranschens Riksorganisation