Lack från BONA för trä och parkettgolv

Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten

Lack är en beprövad toppbehandling för golv.

Ett lackat golv ger en slitstark och hård yta och kräver inte så mycket underhåll.

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

Lackning Bona Traffic med rollerLack är perfekt för dig som inte vill hålla på med de underhållsoljor, som ett oljat eller hårdvaxoljat golv kräver. Lack är helt klart den vanligaste toppbehandlingsprodukten på parkett och trägolv. Lackade parkettgolv finns i så väl hemma miljö, som i offentlig miljö med hårt slitage. Alla idrottsanläggningar med trägolv har lackade golv som exempel. Nackdelen med ett lackat golv är att det kan vara svårt att åtgärda en skada i lacken utan att behöva behandla om hela golvet ifall man inte godtar en färgskiftning. Vi använder oss av marknadens bästa vattenbaserade lacker från bland annat svenska BONA efter att golvslipningen är utförd. Vi behandlar till exempel EK golv 3ggr och Ask/Furu/Lönn/Bok 4ggr.

Bona Novia lackI hemma miljö rekommenderar vi Novia ifrån BONA. Novia finns i halvmatt/sidenmatt eller matt glans.

Bona NaturaleFör dig som vill ha en lack som bibehåller trägolvets naturliga look rekommenderar vi Bona Naturale, som i stort sett inte färgar golvet någonting utan golvet ser ut och känns som om det var obehandlat.

Mega golvlackFör en starkare lack rekommenderar vi Mega, som är  för normalt till starkt slitage och finns i halvmatt, matt och extra matt glans.

Bona Traffic LackFör offentlig miljö med ytor som utsätts för hårt slitage rekommenderar vi en av marknadens bästa produkter Bonas starkaste Traffic. Den finns i sidenmatt och Matt glans. Traffic finns även iBona Traffic utförandet Antislip och har då med antihalknings egenskaper.

Nu finns även TRAFFIC HD, som är redo för trafik redan 24 timmar efter. Det här är lacken för offentligmiljö, som kräver snabb inflyttning.

FacebookFölj oss på Facebook och gå in för att se vilka nya speciella golv som färdigställs.

AAA Soliditet kreditvärdighet
Ring 08-410 214 66 eller maila oss idag på info@pjparkettgolv.se för en kostnadsfri offert på golvslipning och lackning av parkett och trägolv.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.