Trapprenovering i Stockholm

Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten

Trapprenovering med StegEtt gör din trappa som ny.

Klä om din trappa med massivt trä med hjälp av StegEtt eller med Kährsparkett.

 

Trapprenovering är det bästa när din trappa inte klarar en slipning längre. Istället för att slipa en gammal StegEtt trapprenoveringförstörd trappa, så kan man klä trappan med nytt trä eller laminat, så att den blir som ny. Det finns ett antal olika utföranden men med hjälp av StegEtt är det vanligaste  att man klär in plansteget och sättsteget i en stängd trappa. I en öppen trappa klär in plansteget och monterar en bakkantslist i bak.  Vagnstycket är inget man som standard klär in då det är ett väldigt stort och kostsamt arbete, som måste göras med lösa fanerskivor.

Finns inte rätt träslag eller färg att välja på i Stegett, så kan vi klä in din trappa med valfritt parkettgolv från Kährs.

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

Planstegen (det man kliver på)kläs in med något av de alternativ som finns. Massiv Ek, Fanér av t.ex Valnöt eller olika varianter på laminat. Det går även att klä in ett plansteg med valfri lamellparkett om man vill matcha ett specifikt golv som ligger i resterande hus/lägenhet.

Sättsteget (det som är under plansteget i en stängd trappa) Kläs in med det material som trappan skall ha eller målas i samma färg som vagnstycket.

Vagnstycket (det som är på sidorna) Målas oftast för enkelhetens skull.

Angående behandling för din trappa, så kan olja eller lacken ”Traffic Antislip” vara att rekommendera som toppbehandling i en trappa för att minska halkrisken.

Trappa Klädd med StegEtt Ek

 

Vi på Pjparkettgolv rekommenderar användandet av StegEtt från DURI för din Trapprenovering.

StegEtt finns i tre träslag, samtliga 15 mm i tjocklek.
• Ek, gjord i massiv 15 mm helstav grundoljad ek.
• Valnöt, 2 mm grundoljad valnötsfanér med en kärna av kryssfanér.
• Lönn, 2 mm lackad lönnfanér med en kärna av fingerskarvad lönn.

Samt i tre olika laminatdekorer, 9 mm tjocka med en kärna av 8 mm MDF.
• Ek.
• Vit
• Wenge

StegEtt kräver ett minimum av underarbete vid montering. Går att montera på de flesta underlag. Passar både till öppna och stängda trappor.

Har du ett Kährsparkettgolv som ligger eller ska installeras kan vi även klä din trappa med alla parkettgolv från Kährs.Kährs Ek Indosati inklädd trappa med svart nos

Ring 08-410 214 66 eller maila oss idag på info@pjparkettgolv.se för en kostnadsfri offert på trapprenovering.

 

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.