Priser

Kontakta oss för gratis offertförslag för golvslipning & golvläggning

Priser för golvslipning och golvläggning i Stockholm

PJ Parkettgolvs priser på parkett & golvarbeten bygger på en ambition att hålla humana priser, dock utan att tumma på kvaliteten i det arbete vi utför.

Dina golv ska hålla i många år och ett slarvigt utfört arbete kostar mer i slutändan. Det är svårt att lämna några generella priser på webben då vi utför så många olika typer av läggningar och slipningar. Det slutliga priset är till sist ändå individuellt och vid golvläggning beroende på faktorer som typ av undergolv, val av träslag och mönster, ytans storlek, ytans tillgänglighet (våning etc.) och val av golvleverantör. Vid slipningar är det också stora skillnader på kostnaden beroende på vad du vill få utfört och med vilken typ av behandling. Du får en exakt prisuppgift när Du kontaktar oss och Du kan vara säker på att det pris vi ger dig ligger i nivå med de bästa Du kan finna för att få ett kvalitetsjobb utfört.

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

För Din och våra anställdas säkerhet är vi Ansvarsförsäkrade hos Dina Försäkringar för 10.000.000kr

Vi har även hängavtal med fackförbundet Byggnads.

Vi ger kostnadsfri rådgivning om hur just Ditt golv kan få det utseende som Du vill att det ska ha. Om Du känner att du saknar inspiration så kan vi säkerligen komma med förslag och tips på hur Du kan förhöja känslan i Dina golv. Ta gärna en titt på utförda golv på Instagram eller Facebook,   för att få en känsla för vad som skulle kunna göras för Dina golv. Vad Du än önskar kan Du vara säker på att PJ parkettgolv kan göra arbetet.

Bjelin och Kährs parkettgolv till försäljning. Laminatgolv från BerryAlloc och massiva parkettgolv från Aprobo, Ardbo och Almedalsträgolv.

Välkommen att boka en tid till vårt SHOWROOM och titta på vår parkettgolvsutställning med prover för behandling efter golvslipning, samt prover på bland annat kubbgolv. Vi saluför flera trägolvstillverkares sortiment.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.