Startsida
85Mönster för massiva parkettgolv

Mönster för massiva parkettgolv

Stavparkett kan läggas i många olika mönster för att skapa ett unikt parkettgolv

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

Ett av det vanligaste mönstren är det klassiska Fiskbensparkett med Fris.

Fiskbensparkett är mönstret som ligger i de flesta finare husen/våningarna ifrån 1900-talet och tidigare. Mönstret är även mycket vanligt i vardagsrum i äldre hus och lägenheter.

Det finns många fler olika mönster att välja på därutöver. Andra vanliga mönster som kan nämnas är Hercules, Holländsk, Tegel, Rutor, dubbelt fiskben och Fallande mönster. Fallande mönster är det mönster som används på de vanligaste 2- 3-stavs lamellparkettbrädorna, men det finns många fler att välja på vid en stavläggning.

En Stavparkettläggning är väldigt dynamisk i och med att det går att såga till de flesta olika raka former av en stavparkett. Lägg där till att man kan fräsa ner olikfärgade lister i listbandet till friesen. Det är även fullt möjligt att tillverka många andra mönster, därmed har du den absolut största valmöjligheten i ett massivt stavparkettgolv.

Herculesmönster

Följ oss på Facebook och gå in för att se vilka nya speciella golv som färdigställs.

För snabbast offerering gå vidare och fyll i OFFERT FORMULÄRET eller maila oss på  info@pjparkettgolv.se för en kostnadsfri offert på mönsterläggning med massiva parkettgolv.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.GBR Golvbranschens Riksorganisation