Golvslipning i Värmdö

Golv & Parkettslipning med skickliga hantverkare till bra pris
Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten

Det fantastiska med trägolv är att de kan vara snygga och hållbara nästan för evigt om de tas hand om på rätt sätt!

Golvslipning i Upplands Väsby med Bona Maskiner

Söker du en golvslipare på Värmdö? Då har du kommit helt rätt! Vi på PJ Parkettgolv har en lång historia inom parkett- och golvslipning över hela Värmdö kommun och välkomnar gärna fler av Värmdöborna att se över vårt erbjudande!

Sanningen är att oavsett hur försiktig du än må vara med dina trägolv är chansen väldigt stor att de på någon tidpunkt kommer att få flertalet märken och repor, vilket i sin tur innebär att du kommer att ställas in för två olika val:

  1. Lägga ett helt nytt trägolv
  2. golv- och parkettslipning

Det första alternativet ovanför är uppenbart det som kommer att kosta mest pengar. Den goda nyheten är dock, att i de allra flesta fall kan du uppnå bokstavligen helt fantastiska resultat med professionell golvslipning och efterbehandling av trägolvet – och då till endast en bråkdel av kostnaden i jämförelse med att köpa och installera helt nya parkett- och trägolv!

Golvslipning och efterbehandling av trägolv kräver expertkunskaper!

Varje enskilt trägolv är unikt och det är endast ett vältränat öga som kan avgöra vilket tillvägagångssätt – och de exakta stegen som behöver utföras för att leverera det mest optimala resultatet.

Vi på PJ Parkettgolv har otvivelaktigt resurserna och expertisen som krävs – och skräddarsyr våra golvslipningstjänster efter trägolvets befintliga skick, vilket innebär att vi alltid kan verkställa den bästa lösningen för varje enskilt projekt. Detta i sin tur leder till att du som kund kommer att få en golv- och parkettslipning på absolut högsta nivå!

Om du är i processen att anlita ett företag som är verksamma inom golvläggning eller parkett- och golvslipning i Värmdö, välkomnar vi dig att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal utan förpliktelser.

En sak är i alla fall säker, om du slutligen väljer att ge uppdraget till oss så kommer du att få en golvslipning i absolut toppklass – och vi erbjuder också alltid 5 års garanti på samtliga arbeten som vi utför, vilket är ytterligare en trygghet för dig som kund.

Kontakta oss gärna redan idag på 08-410 214 66 om du har några frågor om golv och parkettslipning i Värmdö – eller alternativt skicka ett mail till info@pjparkettgolv.se för att snabbt erhålla en kostnadsfri prisuppskattning!

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.