Golvslipning i Vallentuna

Golv & Parkettslipning i Vallentuna med skickliga hantverkare till bra pris
Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten
Golvslipning i Solna med Bona Maskiner

Trägolv är vackra, hållbara och väldigt populära, men med tiden så kommer dock trägolvet att utsättas för slitage och tappa en del av sin naturliga skönhet, glans och lyster. Däremot, även fast trägolv kan se helt omöjliga ut att fixa, så kan vi på PJ Parkettgolv utföra golvslipning, ytbehandling och golvlackering för att återuppliva dina golv.

Faktum är att det är nästan otroligt vad golvslipning och fräscha ytskikt kan göra med trägolv. Exempelvis sprickor, repor och andra fläckar kan slipas och poleras så att golvet bokstavligen ser helt nytt ut igen.

Om du är osäker på om ditt trä- eller parkettgolv i Vallentuna kan räddas eller inte, ring gärna våra professionella golvslipare på 08-410 214 66. De kan snabbt bedöma tillståndet på ditt trä- eller parkettgolv och därefter hjälpa dig att avgöra om golvslipning, ytbehandling och golvlackering är möjligt, oavsett vilken typ av trägolv du har.

Golvslipning och ytbehandlingar av trägolv är kostnadseffektivt

Något annat som man bör överväga är att det är betydligt dyrare att köpa och lägga ett helt nytt trägolv än att låta en erfaren golvslipare slipa och ytbehandla golvet. Våra erfarna experter kan med största sannolikhet återställa dina trägolv till endast en bråkdel av kostnaden i jämförelse med att du både ska köpa och sedan lägga helt nya golv.

Golvslipning & ytbehandling av trägolv i Vallentuna

Vi på PJ Parkettgolv erbjuder flertalet professionella tjänster inom golvslipning och ytbehandling i Vallentuna, inklusive underhållsoljning, trägolvslackering och färgning av trägolv. Och som en extra trygghet för alla våra kunder så erbjuder vi också alltid 5 års garanti på utfört arbete.

Vilket slutresultat kan man förvänta sig av en golvslipning och ytbehandling?

Resultatet varierar beroende på trägolvets befintliga skick, men vanligtvis utför våra golvslipare arbeten som förlänger trägolvets livslängd avsevärt. Om du överväger det följande, varför ska du köpa ett helt nytt trägolv när du kan få ett likvärdigt resultat betydligt billigare med hjälp av golvslipning och ytbehandling?

Varför PJ Parkettgolv?

Vi är en ledande golventreprenör och en pålitlig lokal expert inom golvläggning, golvlackering, golvrestaurering och golvslipning i Vallentuna med omnejd. Vår skickliga medarbetare har många års erfarenhet inom branschen och vi levererar kontinuerligt golvläggnings- ytbehandlings- och golvslipningstjänster enligt bästa möjliga branschstandard.

Sammanfattningsvis när du anlitar oss på PJ Parkettgolv för en golvslipning i Vallentuna så säkerställer du bästa möjliga kvalitet. Vårt expertteam kan med största sannolikhet hjälpa dig att återställa dina golv till en bråkdel av kostnaden jämfört med att köpa helt nya trägolv.

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

Kontakta gärna våra vänliga medarbetare på 08-410 214 66. Vi ser fram emot att få diskutera en eventuell golvslipning i Vallentuna tillsammans med dig.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.