Golvslipning i Upplands Väsby & Bollstanäs

Golv & Parkettslipning med skickliga hantverkare till bra pris
Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten

Optimera dina trägolv snabbt, enkelt och till ett mycket förmånligt pris!

Golvslipning i Upplands Väsby med Bona Maskiner

Golvslipning och Parkettslipning är ett känsligt hantverk som det tar många års träning och erfarenhet att bemästra. Det kräver också en verklig passion och noggrann uppmärksamhet på detaljer för att leverera ett korrekt och optimalt resultat.

Vi på PJ Parkettgolv har varit verksamma inom parkettslipning och golvslipning i Upplands Väsby och Bollstanäs med omnejd i över 20 år. Våra golvslipningstjänster levereras av mycket erfarna golvslipare som älskar vad de gör – och du kommer med största sannolikhet att bli positivt överraskad om vilken skillnad det verkligen gör.

Vårt uppdrag är att alltid sträva efter att överträffa våra kunders förväntningar – och det är med den grundinställningen som vi har byggt upp vårt varumärke. Sammanfattningsvis är golvslipning och parkettslipning det perfekta tillvägagångssättet om du letar efter en smart, enkel och kostnadseffektiv lösning för att förbättra utseendet på dina trägolv avsevärt!

Högkvalitativ golvslipning i Upplands Väsby & Bollstanäs

Alla våra golvslipningar utförs med marknadens modernaste sliputrustning vilket i sin tur säkerställer att ditt hem är väl skyddat från damm samtidigt som golven blir slipade på bästa sätt. Oavsett om arbetet gäller slipning av trägolv eller parkett, kommer PJ Parkettgolv säkerställa ett toppresultat till ett mycket svårslaget pris. Och låt oss inte glömma – alla arbeten som vi utför täcks av 5 års garanti.

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

Har du några frågor om golvslipning i Upplands Väsby och Bollstanäs? Ring oss gärna nu på 08-410 214 66.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.