Golvslipning Tyresö

Golv & Parkettslipning i Tyresö med skickliga hantverkare till bra pris
Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten

Golv- och parkettslipning i Tyresö enligt bästa möjliga
kvalitetsstandard – och till ett mycket konkurrenskraftigt pris!

Golvslipning i Nacka med Bona Maskiner

PJ Parkettgolv tillhandahåller golvslipning, ommålning och efterbehandling av trägolv i Tyresö för både företag, privatpersoner och BRF, Bostadsrättsföreningar. Vi har genom åren byggt upp ett välrenommerat rykte och samlat på oss många kunder som efterfrågar våra tjänster.

Så du undrar kanske varför så många människor väljer just oss för golvläggning, golvslipning, restaurering och underhållsarbeten av trägolv? Förmodligen väljer de oss för att vi är sanna experter och för att vi alltid levererar det som vi har lovat.

Genom åren har vi lyckats att bygga upp ett team av medarbetare med höga professionella principer – och som har många års erfarenhet inom golvslipning i Tyresö och över i princip hela Stockholm. Faktum är att när du ger uppdraget till oss på PJ Parkettgolv så garanterar du ett toppresultat då vi alltid levererar enligt högsta möjliga kvalitetsstandard!

Vi på PJ Parkettgolv har också en stark förståelse och stor respekt för att det är våra fantastiska kunder som är vårt levebröd – och eftersom vi genuint verkligen bryr oss om våra kunder strävar vi alltid efter att leverera på absolut högsta nivå och erbjuda mycket svårslagna priser. Vi väljer noggrant ut våra trägolv och vi övervakar kontinuerligt kvaliteten på våra arbetsrutiner med målsättningen att till och med överträffa dina högsta förväntningar!

Hur förnyar jag utseendet på mina trägolv och vilket är den mest ekonomiska lösningen?
Golvslipning och efterbehandling av trägolvet är svaret på den frågan! Detta kommer inte enbart att förnya utseendet dramatiskt på dina trägolv, utan det är också betydligt billigare än att köpa och installera helt nya trägolv.

Kommunikation är alltid nyckeln – det börjar med att vi samtalar med dig för att få en förståelse för projektets omfattning, samt dina behov och specifika önskemål. Därefter kommer våra professionella golvslipare att presentera den bästa lösningen för dina trägolv, baserat på olika faktorer som exempelvis din budget, önskemål och unika golvförhållanden.

Och låt oss inte glömma, PJ Parkettgolv erbjuder ett komplett utbud av olika golvtjänster inom restaurering och underhåll som; underhållsoljning av trägolv, trägolvslackering, samt parkett– och golvslipning. Sammantaget innebär detta att vi alltid kan erbjuda den bästa lösningen oavsett trägolvets befintliga skick! Och alla arbeten som vi utför täcks även av en solid 5 års garanti.

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

För att boka in ett kostnadsfritt möte tillsammans med oss, eller om du har några frågor om våra golvtjänster, eller gällande golvslipning i Tyresö, ring gärna till oss på 08-410 214 66 eller maila oss på info@pjparkettgolv.se.

Se några av våra tidigare jobb inom golvslipning i Tyresö:

Ek 3-stavs lamellparkett i Tyresö Strand
Golvlslipning av Ek 3-stavs lamellparkett i Tyresö Strand. Slipad och behandlad med Pallmanns Magicoil 2k ergo hårdvaxolja.
fiskbensparkett i Ek i Tyresö Strand
Golvlslipning av fiskbensparkett i Ek i Tyresö Strand. Grundoljad med Timberex medium walnut och toppbehandlad med magicoil 2k ergo hårdvaxolja.
stavparkett i EK med fiskbensmönster
Golvlslipning av stavparkett i EK med fiskbensmönster i Tyresö Strand. Slipad infärgad magicoil 2k ergo mörkbrun. Parketten limmad och behandlad med Pallmanns produkter.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.