Trappslipning Stockholm

Trappslipning i Stockholm med hjälp av proffsmaskiner.

Slipa din trappa och få den som ny igen. Vi hjälper dig i Stockholm med trappslipning till mycket bra priser. Det går att slipa de flesta trappor, allt ifrån innertrappan upp till övervåningen eller till den gamla trappen ner till källaren. Vi använder oss av lacker och slippapper från Bona för att uppnå bästa resultat.

Plansteget

Planstegen (det man kliver på) är oftast gjorda i furu eller ek och är oftast inga problem att slipa upp och behandla enligt önskemål även om det tidigare varit en matta eller gammal målarfärg på.

Vagnstycket

Vagnstycket (det som är på sidorna) kan ibland på trappor av ek vara av fanér, vilket i värsta fall kan göra en slipning omöjlig om det skulle vara för tunt. Det man får gör då är till exempel att måla i önskad färg.

Sättsteget

Sättsteget (det som är under plansteget i en stängd trappa) kan även det vara av fanér och beroende på tjockleken kan det tyvärr ibland ej gå att slipa.

Att tänka på vid trappslipning är att det dammar ganska mycket även fast man har dammsugare kopplade till maskinerna. Att slipa en gammal härdlackad furutrappa dammar mycket mer än att slipa en oljad ek trappa till exempel. Att bara slipa plansteg  dammar inte så mycket då slipmaskinen får en bra anläggningsyta, vilket är bra för damsugaren. Alla andra delar av trappen har en större tendens att damma lite mer då det är svårt för damsugaren att suga upp då slipmaskinen inte hela tiden är dikt an mot trappans delar som vagnstycke, nos och sättsteg.

Angående behandling så kan olja vara att rekommendera som toppbehandling i en trappa för att minska halkrisken. Vill man ha lackat kan man till exempel använda sig av en Bona Traffic Antislip, som är en lack med halkhindrande egenskaper. Givetvis går det bra att använda en vanlig lack också om man inte har en brant trappa.

 

Ring 08-410 214 66 eller maila oss idag på info@pjparkettgolv.se för en kostnadsfri offert på trappslipning.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.