Golvslipning Sundbyberg

Golv & Parkettslipning i Sundbyberg med skickliga hantverkare till bra pris
Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten

Få ditt trä- eller parkettgolv slipat av
professionella golvslipare i Sundbyberg

Golvslipning i Bromma med Bona Maskiner

I över tjugo år har vi på PJ Parkettgolv tillhandahållit slipning och ytbehandling av trägolv till både företag och privatpersoner i Sundbyberg. Vi välkomnar dig för en kostnadsfri konsultation, helt förutsättningslöst, där vi kan presentera olika alternativ baserat på ditt trä- eller parkettgolvs specifika förutsättningar.

Du kommer att upptäcka att vi är vänliga, pålitliga och framför allt helt engagerade i att uppnå total kundnöjdhet. Om våra kunder är nöjda, så är vi nöjda. Egentligen är det inte mer komplicerat än så.

Trägolvet kan bli exakt som du önskar

Ditt trägolv kan slipas och poleras med en naturlig finish och därmed återfå sin forna glans och lyster. Alternativt kan du välja en ytbehandling som kommer att ge ditt trä- eller parkettgolv en matt träkänsla.

Oavsett om du väljer en ytbehandling i form av trägolvslackering, underhållsoljning eller kanske färgning av trägolvet kommer du att få ett vackert och hållbart trägolv under många år framöver. Det finns mängder av olika alternativ och vi på PJ Parkettgolv kommer att hjälpa dig under hela processen.

Som ett seriöst golvslipningsföretag med verksamhet i Sundbyberg och i övriga delar av Stockholm erbjuder vi även 5-års garanti på alla arbeten som vi utför.

Här följer även några andra trygghetsfaktorer för våra kunder:

  • För er och vår säkerhet är vi allriskförsäkrade hos SVEDEA för 10.000.000 kr
  • Medlemmar i GBR Golvbranschens riksorganisation
  • Godkänd UE enligt GBR (FGSY)
  • Anslutna till Svenska Byggnadsarbetareförbundet genom hängavtal

Dammfri Golvslipning i Sundbyberg

Våra golvslipare i Sundbyberg använder inte föråldrade maskiner, vilket en del konkurrerande företag i Sundbyberg och Stockholm fortfarande gör. Vi använder oss av moderna golvslipningsmaskiner som praktiskt taget är helt dammfria, vilket innebär en säkrare miljö för dig och din familj.

Köpa nya trägolv eller golvslipning & ytbehandling?

Att köpa helt nya trägolv och därefter anlita en golvläggare kan kosta en hel del pengar. Faktum är att du kan spara väldigt mycket pengar och även uppnå fantastiska resultat med professionell golvslipning och ytbehandling av ditt trägolv. Vanligtvis blir våra kunder verkligt överraskade över hur vackert deras gamla trä- eller parkettgolv faktiskt blir.

Den högeffektiva kombinationen av golvslipning och ytbehandling av trägolv är milt sagt enastående och kommer att resultera i ett vackert och hållbart trägolv under många år framöver. En utökad livslängd för trägolvet med 20–30 år är absolut ingen överdrift.

Det ska dock tilläggas att ibland är trägolvet helt enkelt för slitet för att slipa och ytbehandla. I dessa fall kan det helt enkelt vara mer fördelaktigt att köpa helt nya trägolv och anlita en golvläggare.

Vi på PJ Parkettgolv kan snabbt skicka ut en av våra erfarna golvslipare i Sundbyberg för att utvärdera bästa möjliga strategi för ditt trägolv, med hänsyn till din budget och personliga smak. Vi ser fram emot att få diskutera en eventuell lösning tillsammans med dig. Du når oss på 08-410 214 66.

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.