Golvslipning i Solna

Golv & Parkettslipning i Solna med skickliga hantverkare till bra pris
Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten

Förbättra utseendet på dina trägolv snabbt och enkelt med högkvalitativ parkettslipning och golvslipning i Solna från PJ Parkettgolv

Golvslipning i Solna med Bona Maskiner

Om ditt trägolv har sett bättre dagar, var inte för snabb med att byta ut golvbrädorna. Vi på PJ Parkettgolv har både kunskapen och utrustningen för att utföra högeffektiv golvslipning som ger tillbaka den naturliga skönheten i alla olika slags trägolv. Våra skickliga golvexperter utför regelbundet olika jobb inom golvslipning i Solna för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Kvalitetsgolvslipning i Solna

Varje trägolvslipning som vi utför, oavsett om det inkluderar slipning av gamla trägolv eller restaurering av parkettgolv – kommer alltid att skräddarsys efter dina individuella preferenser med målsättningen att leverera toppresultat och enligt dina förväntningar. Våra medarbetares effektiva slip- och dammutrustning och moderna sliptekniker säkerställer också att slutresultatet alltid blir ett polerat, skräpfritt golv.

Hur kan du förbättra din bostads eller företagskontors utseende så snabbt och kostnadseffektivt som möjligt?

Det snabba och enkla svaret är genom professionell golvslipning och polering av golvbrädorna. Detta kommer att förbättra de naturliga färgerna och ytan på ditt golv till den grad att det lätt kan förväxlas med ett dyrt trägolv eller ett parkettgolv. Faktum är att när alla efterbehandlings- och slipningsprocedurer är klara kommer du med största sannolikhet att bli väldigt överraskad över det exceptionella slutresultatet!

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

Vi garanterar alltid vårt arbete

Vi på PJ Parkettgolv har över 25 års erfarenhet inom golvslipning i Solna och närliggande områden vilket är en stor trygghet för både dig och för oss. Vårt löfte till dig är att du kommer att bli helt nöjd med slutresultatet om du anlitar oss på PJ Parkettgolv för att slipa och behandla dina golv i Solna. Vi erbjuder också alltid 5 års garanti på utfört arbete.

Har du några frågor om våra tjänster inom parkettslipning och golvslipning i Solna? Ring oss gärna nu på 08-410 214 66.

Se några av våra tidigare arbeten inom golvslipning i Solna:

3-stavs Ekparkett
Golvlslipning av 3-stavs Ekparkett i Solna. Slipad och behandlad med Ciranova Un1Co extra white.
Ekparkett
Golvlslipning av Ekparkett i Solna. Nylagd Ekparkett slipad och behandlad med Ciranova Un1Co wenge.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.