Golvslipning i Mörby

Golv & Parkettslipning med skickliga hantverkare till bra pris
Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten

Erfarna experter och golvslipare i Mörby säkerställer att dina trägolv får nytt liv!

Golvslipning i Upplands Väsby med Bona Maskiner

För att hitta det absolut bästa inom parkett- och golvslipning i Mörby, samt efterbehandlingar av trägolv behöver du inte leta längre. Vi på PJ Parkettgolv är specialiserade på noggrann och högkvalificerad golvslipning och efterbehandling av trä- och parkettgolv, vilket kommer att säkerställa ett optimalt slutresultat när du ger uppdraget till oss!

Hela vägen från parkett- och golvslipning, färgning och omlackering av trägolv, så kommer vår långa erfarenhet och expertis bokstavligen säkerställa att dina trägolv får nytt liv. Och som med alla våra tjänster erbjuder vi även 5 års garanti på samtliga arbeten som vi utför, samtidigt som att du kommer att få ett mycket konkurrenskraftigt pris!

Professionella golvslipningsentreprenörer återställer dina trägolv!

Våra erfarna golvslipare utför golv- och parkettslipning på absolut högsta nivå och erbjuder även efterbehandlingstjänster, vilket i sin tur resulterar i att du kommer att få maximalt med värde för din investering. Faktum är att även under betydligt sämre förhållanden, gällande äldre trägolv som genom åren har fått mycket märken och repor behöver man som regel inte byta ut golvet.

Professionell golv- och parkettslipning i kombination med efterbehandlingar av golvet kan vanligtvis återställa ditt trägolvs ursprungliga skönhet. Och då till ett mycket billigare pris om man jämför med vad det annars hade kostat att köpa och lägga ett helt nytt trägolv!

Och inte nog med det, vår golvslipningstjänst kommer inte bara att återuppliva ditt trägolv, utan vi kommer även att förse dig med värdefulla tips för att säkerställa att trägolvet håller sig i toppskick under många år framöver!

Varmt välkommen att kontakta våra golvslipningsentreprenörer på 08-410 214 66 för att erhålla en kostnadsfri offert och en expertkonsultation utan förpliktelser!

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.