Golvslipning Lidingö

Golv & Parkettslipning på Lidingö med skickliga hantverkare till bra pris
Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten

Låt oss hjälpa dig att få ett vackert
och hållbart trägolv på Lidingö!

Golvslipning i Bromma med Bona Maskiner

Ända sedan år 2000 så har vi erbjudit golvslipning på Lidingö och i närliggande områden. Vi är specialiserade på att slipa och behandla alla olika slags trägolv – både äldre och slitna trägolv, samt nya trägolv som behöver en extra touch.

Våra erfarna golvslipare använder sig av den senaste tekniken för att säkerställa att vi levererar golvslipningar enligt bästa möjliga branschstandard. Vi strävar alltid efter att uppnå total kundnöjdhet då vi vet att nöjda kunder gärna refererar oss vidare till deras kontakter.

En annan fördel med oss är att våra golvslipnings- och efterbehandlingstjänster är skräddarsydda för att passa dina specifika behov och önskemål. Vi kan hjälpa till med allt från mindre golvreparationer till fullständig golvslipning och ytbehandling av ditt trägolv.

Golvslipning & ytbehandling av trägolv på Lidingö

Hos oss kan du snabbt och enkelt beställa golvslipning och ytbehandling av trägolv på Lidingö. Vi är sanna experter på underhållsoljning, trägolvslackering och färgning av trägolv. Ytterligare en fördel är att du får 5 års garanti på utfört arbete om du ger uppdraget till oss!

Golvslipning till mycket bra priser

Med den rådande inflationen och det ekonomiska läget i åtanke är vi också glada för att kunna erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser för våra golvläggningstjänster på Lidingö. Detta innebär att vi kan ge dig både golvslipning och ytbehandling av ditt trägolv enligt bästa möjliga kvalitetsstandard och till ett riktigt bra pris!

Kontakta gärna oss idag för att få mer information om våra tjänster och för att boka in en tid för en kostnadsfri konsultation. Vi är här för att hjälpa dig att fatta det bästa beslutet baserat på din budget och dina önskemål. Ring oss gärna idag för att diskutera olika alternativ på telefonnummer 08-410 214 66.

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.