Lack från Pallmann för trä och parkettgolv

Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten

Lack är en beprövad toppbehandling för trägolv.

Ett lackat golv med Pall-X serien från Pallmann ger en slitstark och hård yta och kräver inte mycket underhåll.Pallmann

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

Lack från Pallman är perfekt för dig som inte vill hålla på med de underhållsoljor, som ett oljat eller hårdvaxoljat golv kräver. Lack är helt klart den vanligaste Lackning Pall-x serien toppbehandlingsprodukten på parkett och trägolv. Lackade parkettgolv finns i så väl hemma miljö, som i offentlig miljö med hårt slitage. Alla idrottsanläggningar med trägolv har lackade golv som exempel. Nackdelen med ett lackat golv är att det kan vara svårt att åtgärda en skada i lacken utan att behöva behandla om hela golvet ifall man inte godtar en färgskiftning. Vi använder oss av marknadens bästa vattenbaserade lacker från tyska Pallmann efter att golvslipningen är utförd. Pallmanns lacker innehåller en mycket högre torrhalt än andra lackleverantörer vilket betyder att det är mindre vatten och mer lack per liter. Vi behandlar till exempel EK golv 2-3ggr och Ask/Furu/Lönn/Bok 3-4ggr beroende på vilken miljön som lacken kommer användas i och beroende på hur mycket golvet suger.

I hemma miljö använder vi oss av Pall-x 96, som även den är en lack klassad för offentlig miljö. Pall-x 96 finns i halvmatt eller Pall-X 96matt glans.

För offentlig miljö rekommenderar vi Pall-x 96, men för ytor, som utsätts för mycket hårt slitage rekommenderar vi en av marknadens bästaPall-X 98 produkter från Pallman ,Pall-x 98 är en 2 komponents lack. Den finns i halvmatt och Matt glans.

PALL-X ZERO

Pallmann har nu lanserat en extremt stark och matt vattenbaserad 2-komponents golvlack, helt fri från lösningsmedel för bl.a. tungt trafikerade trägolv i offentlig- & industriell miljö. PALL-X ZERO A/B

Läs vidare om Pallmans alla lacker på Pallman.se

Pallmans lacker städas bäst med städprodukten CLEAN.Clean Neutralrengöring 0,75l

För städinstruktioner följ länken och ladda ner här.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.