Golvslipning Kungsholmen

Golv & Parkettslipning på Kungsholmen med skickliga hantverkare till bra pris
Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten

Förbättra ditt trägolv snabbt & enkelt med parkett- och golvslipning!

Golvslipning på Kungsholmen med Bona Maskiner

Ett kvalitativt trägolv är utformat för att hålla under lång tid, men med tiden kan damm och repor ta ut sin rätt, vilket leder till att trägolvet ser slitet och skadat ut.

Det är där som vi på PJ Parkettgolv kommer in i bilden. Vi kan då utföra golvslipning och ytbehandlingar av trägolvet vilket ger den bästa garantin för ett önskvärt resultat.

Golvslipning & ytbehandling av trägolv

Trägolv är väldigt hållbara, men de behöver fortfarande en viss nivå av underhåll för att bevara stabilitet och utseende. Professionell golvslipning i kombination med effektiv ytbehandling av ditt trägolv är den primära nyckeln för ett vackert och hållbart golv under många år framöver.

Oavsett vilket trägolv du har kan du få följande fördelar när du anlitar oss på PJ Parkettgolv för en golvslipning på Kungsholmen med omnejd:

  • Matt träkänsla eller glans– I kombination med korrekt ytbehandling kan slipning av trägolv skapa en ny matthet och kulör eller återställa färg och glans på dina golvytor för att återskapa dess forna lyster och elegans.

  • Eliminera smuts och missfärgningar – Golvslipning tar bort damm, smuts och eventuella fläckar som ofta fastnar på trägolvet.

  • Ökad hållbarhet och livslängd – Med hjälp av golvslipning och högkvalitativa ytbehandlingar kan trägolv hålla betydligt längre. En ökad livslängd på 20–30 år är absolut ingen överdrift.

Dra fördel av professionell trägolvslipning på Kungsholmen

Slipning och ytbehandling av trägolv är ett utmärkt sätt att få dina befintliga golvytor att se som nya ut igen. Lämna gärna över ansvaret till oss på PJ Parkettgolv så kommer vi att säkerställa att du får en golvslipning i absolut toppklass.

Dammfri golvslipning på Kungsholmen

Golvslipning är vanligtvis ett dammigt jobb, men när du anlitar oss på PJ Parkett kan du dra fördel av våra dammfria golvslipningstekniker. Vi har toppmoderna verktyg och expertisen för att hålla tillbaka dammet och förhindra att det sprider sig i hela huset – perfekt för dig som lider av allergi.

Kvalitetsfinish

Jobbet slutar inte med att slipa och behandla dina golv. När detta är klart är det dags att välja en finish som tar fram det bästa ur trägolvet. Som ett ansvarsfullt golvslipningsföretag finns vi här för att hjälpa dig varje steg på vägen. Med hjälp av vår expertis finner vi en finish som passar perfekt för ditt trägolv och med hänsyn till din personliga smak.

Vi erbjuder allt inom golvslipning och ytbehandlingar av trägolv

PJ Parkett erbjuder alla tjänster som bokstavligen garanterar att dina trägolv får nytt liv igen. Vi utför allt från parkett- och golvslipning till olika ytbehandlingstjänster såsom omlackering, underhållsoljning och färgning av trägolv. Låt oss inte glömma att när du blir kund hos oss får du 5 års garanti på samtliga arbeten vi utför.

När det gäller olika jobb såsom golvslipning, olika ytbehandlingstekniker och lackering av trä- och parkettgolv bör man vända sig till erfarna experter. På PJ Parkett har vi resurserna och expertisen som krävs och är alltid redo att ställa våra verktyg och erfarenhet till våra kunders förfogande.

Våra professionella golvslipare på Kungsholmen kan snabbt utvärdera dina trägolv och därefter hitta rätt tillvägagångssätt för att återställa golvens ursprungliga lyster. Ring oss gärna nu på 08-410 214 66 för högkvalitativ golvslipning på Kungsholmen med omnejd.

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

Se några av våra tidigare jobb inom golvslipning på Kungsholmen

Golvslipning Kungsholmen Ek parkettgolv Fiskbensmönster
Golvslipning av Ekparkett på Kungsholmen. Parkettgolv ek i fiskbensmönster slipad och behandlad med hårdvaxolja Pallmann Magicoil 2K Ergo Easy White.
Golvslipning Lamellparkett Kungsholmen
Golvlslipning av lamellparkett på Kungsholmen. Befintlig ektilja, lamellparkett slipad och behandlad med Ciranova UN1CO Wenge för att få parketten djupt infärgad.
Golvslipning Stavparkett Kungsholmen
Golvslipning av Stavparkett på Kungsholmen. Nylagd Stavparkett Ek I fiskbensmönster slipad och infärgad med Loba 2k smoked Oak toppad med 2k lack FC.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.