Golvslipning i Kista

Slipning av trä och parkettgolv i Kista med skickliga hantverkare till bra pris
Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten
Golvslipning på Kungsholmen med Bona Maskiner

Varmt välkommen till oss på PJ Parkettgolv! Vi förfogar över skickliga golvslipare som bokstavligen kan förvandla dina slitna trägolv så att de ser som nya ut igen.

När tiden har satt sina spår på dina trägolv är det dags att anlita en professionell golvslipare. Våra erfarna medarbetare har många års erfarenhet inom golvslipning i Kista och är specialiserade på att slipa alla olika slags trägolv. Bland annat tar vi bort repor, fläckar och ojämnheter för att ge ditt trägolv en ny, fräsch yta.

Med hjälp av golvslipning och olika metoder som underhållsoljning, trägolvslackering och färgning av trägolv får du inte bara ett vackert golv, utan också ett hållbart och långvarigt resultat.

Vi lägger stor vikt vid detaljer för att uppnå en jämn och slät yta och vi använder oss av toppmodern utrustning för att säkerställa att varje golvbehandling är enligt bästa möjliga kvalitetsstandard.

Varje steg under hela processen, från förberedelse till efterbehandling utförs med stor precision och omsorg. Vi är stolta hantverkare som kommer att jobba hårt för att till och med överträffa dina förväntningar och vi erbjuder även 5 års garanti på utfört arbete.

Faktum är att när du väljer oss på PJ Parkettgolv för en golvslipning i Kista kan du vara säker på att du har anlitat en av de absolut bästa inom branschen.

Kontakta gärna oss idag om du har några frågor eller för att boka in en kostnadsfri konsultation på 08-410 214 66.

Se hur fint ditt golv kan bli!

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.