Golvslipning i Järfälla

Golv & Parkettslipning i Järfälla med skickliga hantverkare till bra pris
Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten
Golvslipning på Kungsholmen med Bona Maskiner

Välkommen till PJ Parkettgolv, din pålitliga partner för professionell golvslipning i Järfälla med omnejd!

Om du letar efter en erfaren och pålitlig expert inom golvslipning så har du kommit rätt! Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa golvslipningstjänster som ligger på absolut högsta nivå inom golvslipning i Stockholm.

Med vårt team av skickliga och kunniga hantverkare kan vi slipa alla olika slags trägolv och vi strävar alltid efter att uppnå perfektion och därmed leverera ett slutresultat som både du och vi kan vara stolta över.

När du väljer oss på PJ Parkettgolv för en golvslipning i Järfälla så kan du förvänta dig följande fördelar:

  • Professionella golvslipare – vårt team har omfattande kunskap och över 20 års erfarenhet inom golvslipning. Vi är väl medvetna om de olika teknikerna som krävs för att hantera olika slags trägolv och för att alltid leverera ett 5-stjärnigt slutresultat.

  • Högsta kvalitet – kvaliteten på våra tidigare golvslipningar i Järfälla och Stockholm talar sitt tydliga språk. Fråga oss gärna om referenser.

  • Skräddarsydda och flexibla lösningar – varje trägolv är unikt och vi anpassar våra tjänster för att passa dina specifika behov och önskemål. Vi lyssnar noga på dina önskemål och ger dig råd om bästa möjliga lösning för att uppnå det resultatet som du förväntar dig.

  • Tids- och kostnadseffektivitet – vi förstår vikten av att arbeta inom en rimlig tidsram och budget. Våra medarbetare är pålitliga, effektiva och noggranna och levererar alltid våra arbeten inom överenskommen tid och budget.

  • 5-års garanti på samtliga arbeten som vi utför.

  • Övriga golvtjänster i Järfälla – PJ Parkettgolv erbjuder även golvläggning, färgning av trägolv, underhållsoljning och trägolvslackering till riktigt bra priser!

Kundnöjdhet är vår främsta prioritet – vi strävar alltid efter att skapa en positiv upplevelse för varje kund genom att erbjuda utmärkt service, tydlig kommunikation och självfallet också en golvslipning i absolut toppklass!

Kontakta gärna oss idag på 08-410 214 66 för att diskutera dina behov och för att få en kostnadsfri offert för en golvslipning i Järfälla. Låt oss ta hand om ditt golv och återställa dess naturliga skönhet och lyster!

Se hur fint ditt golv kan bli!

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.