Golvslipning i Jakobsberg

Golv & Parkettslipning i Jakobsberg med skickliga hantverkare till bra pris
Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten
Golvslipning på Kungsholmen med Bona Maskiner

Vi är stolta över att ha möjligheten att erbjuda enastående golvslipning i Jakobsberg och vi är övertygade om att du kommer att bli helt nöjd om du ger uppdraget till oss på PJ Parkettgolv.

Vårt erfarna team av professionella golvslipare är dedikerade till att alltid leverera golvarbeten enligt branschens bästa praxis. Oavsett om ditt trägolv är repigt, slitet eller bara förlorat sin forna glans, så kan vi förvandla det till ett vackert, elegant och hållbart trägolv under många år framöver.

Med hjälp av avancerad teknik och utrustning kan vi ta bort gamla lackskikt, ojämnheter och repor för att ge ditt golv en jämn och slät yta. Vi erbjuder också olika efterbehandlingstjänster som färgning av trägolv, underhållsoljning och trägolvslackering för att ge ditt golv en hållbar och vacker finish.

Oavsett trägolv så har vi expertisen och erfarenheten för att utföra jobbet på bästa sätt på samma gång som vi kan erbjuda ett mycket svårslaget pris. Förutom att förbättra trägolvets utseende så har golvslipning flertalet andra fördelar.

Bland annat så kan det förlänga golvets livslängd genom att ta bort slitage och skydda det från framtida skador. Dessutom är golvslipning ett betydligt billigare alternativ i jämförelse med att köpa och installera helt nya trä- och parkettgolv.

Så varför vänta längre? Ge dina trägolv i Jakobsberg den uppmärksamhet som de förtjänar genom att kontakta oss idag på 08-410 214 66. Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer och kan snabbt presentera en konkurrenskraftig offert för en eventuell golvslipning i Jakobsberg.

Med hjälp av vår expertis kommer du inte att bli besviken. Låt oss på PJ Parkettgolv förvandla dina trägolv till något extraordinärt. Och kom ihåg, som kund hos oss så får du alltid 5-års garanti på alla golvarbeten!

Se hur fint ditt golv kan bli!

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.