Golvslipning Huddinge

Golv & Parkettslipning i Huddinge med skickliga hantverkare till bra pris
Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten

Högkvalitativa tjänster inom golv- och parkettslipning
i Huddinge!

Golvslipning i Bromma med Bona Maskiner

Överväger du att slipa dina trägolv istället för att byta ut dem? PJ Parkettgolv erbjuder högkvalitativ golvslipning i Huddinge och har över 20 års erfarenhet inom branschen. Vi har förmodligen sett allt, så oavsett ditt trägolvs befintliga skick vill vi gärna se om vi kan hjälpa dig.

Golvslipning och ytbehandling eller helt nya trägolv?

I många fall är golvslipning och ytbehandling av trägolvet faktiskt betydligt smartare än att byta ut dem. En stor anledning till detta är såklart den ekonomiska aspekten då det blir betydligt dyrare att köpa och installera helt nya trägolv än att endast slipa och efterbehandla dem.

En annan aspekt är att lövträ är gjort för att hålla länge, så att få ditt trägolv slipat och efterbehandlat med exempelvis lack eller hårdvaxolja är en naturlig del av dess livscykel. I de allra flesta fall kan man uppnå fantastiska resultat genom den effektiva kombinationen av golvslipning och ytbehandling av trägolvet.

Slutresultatet blir som regel ett vackert och hållbart trägolv med avsevärt förlängd livslängd. En livslängd på ytterligare 20–30 år är absolut ingen överdrift.

Golvslipning och ytbehandlingar av trägolv i Huddinge:

PJ Parkettgolv har erfarenheten och resurserna som med största sannolikhet kommer att säkerställa att dina trägolv får en matt träkänsla eller återfår sin forna glans och lyster. Vi utför allt från golvslipning och olika ytbehandlingstjänster som trägolvslackering, underhållsoljning och färgning av trägolv.

En annan stor fördel med oss på PJ Parkettgolv är vår förmånliga 5-års garanti på samtliga arbeten som vi utför. Vi ser fram emot att få diskutera en eventuell golvslipning i Huddinge tillsammans med dig.

Med hänsyn till din budget och dina önskemål, kan vi snabbt skicka ut en erfaren golvslipare till din adress i Huddinge med omnejd för att utvärdera vilket som är det bästa alternativet. Ring oss gärna nu på 08-410 214 66.

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.