Golvslipning i Haninge

Golv & Parkettslipning med skickliga hantverkare till bra pris
Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten

Golv- och parkettslipning från professionella golvslipare i Haninge med omnejd!

Golvslipning i Upplands Väsby med Bona Maskiner

PJ Parkettgolv – nu i vårt 27:e verksamhetsår inom golvslipning i Haninge och över bokstavligen hela Stockholm. Om du letar efter professionella golvslipare i Haninge, ring oss på 08-410 214 66 så hjälper vi dig gärna! Oavsett ditt projekts omfattning, kommer vi att jobba hårt för att leva upp till dina förväntningar och säkerställa ett toppresultat.

Faktum är att våra golvslip- och efterbehandlingstjänster håller absolut högsta nivå, exempelvis gällande några avgörande faktorer som:

  • Kvalitetshantverk – våra golvslipare har stor expertis och lång erfarenhet inom golv och parkettslipning i Haninge.
  • Mångfalden av olika slags finish alternativ – underhållsoljning, golvlackering och golvfärgning.
  • Maximalt med värde för pengarna – det totala värdet som våra kunder får för sin investering.

Den enkla sanningen är att golvslipning är ett ekonomiskt och bokstavligen optimalt tillvägagångssätt för att få dina gamla trägolv förnyade! Och om du sätter golvslipning i förhållande till vad det annars skulle kosta att lägga ett helt nytt trägolv så kommer du förmodligen som många andra tycka att parkett och golvslipning verkligen ger valuta för pengarna!

Då vi på PJ Parkettgolv är sanna experter inom golvslipning och restaurering av trägolv hittar vi alltid den bästa och mest rimliga lösningen för just din specifika situation med hänsyn till golvförhållanden, projektets tidslinje och din budget.

Våra professionella golvslipare kan snabbt bedöma arbetets omfattning och därefter sammanställa ett kostnadsfritt prisförslag som du sedan kan ta ställning till. Samtliga golvslipningar som vi utför täcks även av 5 års garanti.

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

För att erhålla ett kostnadsfritt offertförslag, eller om du har några frågor om golvslipning i Haninge från oss på PJ Parkettgolv, ring
08-410 214 66 eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.