Golvslipning i Hägersten

Golv & Parkettslipning i Hägersten med skickliga hantverkare till bra pris
Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten

#1 inom Golvslipning i Hägersten!

Golvslipning i Bromma med Bona Maskiner

Välkommen till oss på PJ Parkettgolv! Med över 20 års erfarenhet inom golvslipning och efterbehandlingar av trägolv i Hägersten så är vi övertygade om att vi erbjuder den bästa golvslipningstjänsten i Hägersten med omnejd! Vi är specialiserade på att återställa gamla och slitna trägolv till dess forna glans och skönhet.

Vårt team av erfarna och professionella golvslipare arbetar hårt för att säkerställa att varje jobb utförs till perfektion. Oavsett om du behöver slipa dina parkettgolv eller trägolv så har vi både resurserna och expertisen som krävs för att utföra jobbet snabbt och effektivt och till ett riktigt bra pris!

Vi garanterar alla golvslipningar som vi utför

Vi erbjuder alltid 5 års garanti på alla golvjobb som vi utför. Hos oss kan du vara fullkomligt trygg med att du får en högkvalitativ golvslipningstjänst från en erfaren och pålitlig aktör inom branschen. Vi erbjuder också flertalet andra golvtjänster som kan hjälpa till att förbättra utseendet och hållbarheten på dina trägolv såsom underhållsoljning, trägolvslackering och färgning av trägolv.

Så om du letar efter en seriös golvfirma som erbjuder förstklassiga tjänster inom ytbehandlingar av trägolv och golvslipning i Hägersten, så välkomnar vi dig att ta kontakt med oss på PJ Parkettgolv!

Kontakta oss gärna idag på 08-410 214 66 om du har några frågor eller för att boka in ett kostnadsfritt möte tillsammans med oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig med att återställa dina trägolv till sin forna glans och lyster.

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.