Golvslipning Ekerö

Golv & Parkettslipning på Ekerö med skickliga hantverkare till bra pris
Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten

Optimera dina trägolv snabbt, enkelt och alltid enligt bästa möjliga kvalitetsstandard!

Golvslipning i Nacka med Bona Maskiner

PJ Parkettgolv tillhandahåller förstklassig golvslipning på Ekerö och över i princip hela Stockholm med omnejd. Faktum är att när det gäller att förnya utseendet på dina trägolv är vårt fullt försäkrade team med över 20 års erfarenhet inom golvslipning på Ekerö bokstavligen optimala för uppgiften. Vi kan snabbt boka in ett kostnadsfritt möte i ditt hem eller på ditt företag – och därefter sammanställa ett offertförslag utan förpliktelser gällande en eventuell golv- och parkettslipning på Ekerö med omnejd.

Högsta kvalitet och 5-års garanti!

Det finns inga dolda kostnader och vi använder den senaste högteknologiska golvslipningsutrustningen för att säkerställa högsta möjliga kvalitetsstandard. Och låt oss inte glömma, samtliga arbeten som utförs av oss täcks även av 5 års garanti.

Oavsett om det gäller en parkett eller golvslipning i ditt hem eller på din arbetsplats, kan du vara säker på att dina trägolv kommer att slipas och behandlas av erfarna professionella golvslipare. Och samtliga arbeten backas även upp av försäkringsbundna golvtjänster och mängder av nöjda kunder över i princip hela Stockholm med omnejd.

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

Om du har några frågor om parkettslipning och golvslipning på Ekerö, tveka inte att ringa till oss på 08-410 214 66.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.