Golvslipning i Djursholm

Golv & Parkettslipning i Djursholm med skickliga hantverkare till bra pris
Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten

PJ Parkettgolv i Djursholm

Golvslipning i Bromma med Bona Maskiner

Oavsett om ditt trägolv bara är några år eller 50 år gammalt så kan vi på PJ Parkettgolv förmodligen hjälpa dig att återställa det så att det ser fantastiskt ut igen! Det är knappast någon nyhet att trägolv med tiden kommer att få sprickor, repor och bucklor.

Även om detta ligger i trägolvets karaktär så är det många som vill återställa sitt trägolv till sin forna glans igen. Det enda sättet som detta kan åstadkommas på är genom kombinationen av professionell golvslipning och ytbehandling.

Som en ledande expert inom ytbehandlingar och golvslipning i Djursholm så kan vi matcha den bästa golvslipnings- och lackeringstekniken, samt finishen för ditt trägolv. Slutresultatet blir i princip alltid detsamma, det vill säga ett vackert trägolv som har återfått sin forna glans och lyster!

Golvslipning och ytbehandling av trägolv är kostnadseffektivt

Om du jämför kostnaden för en golvslipning och ytbehandling med att köpa och installera ett helt nytt trägolv så har du även sparat en massa pengar. Golvslipning och ytbehandlingar av trägolv är verkligen ett ekonomiskt alternativ och kan i de allra flesta fall verkligen få trägolven att se nya ut igen.

Däremot om exempelvis bara en enstaka planka eller en liten del av ditt trägolv är skadat kan detta vanligtvis repareras eller bytas ut snabbt och enkelt. Fråga gärna oss på PJ Parkettgolv om det bästa reparationsalternativet för ditt trägolv i Djursholm.

Ytbehandlingar av trägolv i Djursholm

I vissa fall så är en fullständig golvslipning och efterlackering inte nödvändig. Om ditt trägolv bara är lite matt, så behöver det kanske bara en snabb polering och beläggning såsom underhållsoljning för att få nytt liv igen. Genom att utföra en snabb ytbehandling så kan du även förlänga trägolvets livslängd avsevärt.

Kontakta gärna våra experter så kan de hjälpa dig att ta fram den bästa lösningen baserat på ditt trägolvs specifika förutsättningar. Vi ser vi till att varje trägolv slipas, lackeras och ytbehandlas enligt strikta industristandarder. I klarspråk så säkerställer vi att du får ett fackmannamässigt utfört arbete och vi erbjuder också alltid 5-års garanti på alla golvarbeten som vi utför.

För mer information om våra golvslipningstjänster och efterbehandlingar av trägolv i Djursholm, ring gärna till oss på 08-410 214 66.

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.