Golvslipning i Bromma

Golv & Parkettslipning i Bromma med skickliga hantverkare till bra pris
Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten

Förvandla dina trägolv snabbt och enkelt med parkett- och golvslipning!

Golvslipning i Bromma med Bona Maskiner

Behöver du hitta ett företag som utför golvslipning i Bromma? När dina golv är repade eller missfärgade, låt oss på PJ Parkettgolv komma hem till dig eller till ditt företag och visa dig att inget trägolv är hopplöst.

Parkettslipning och golvslipning i Bromma

Utan tvekan är trägolv en av de vackraste och mest avgörande faktorerna i nästan alla hem. Däremot så finns det inte någonting som varar för evigt – för att bevara det fantastiska utseendet på ditt trägolv måste golvet på någon tidpunkt slipas och behandlas.

På PJ Parkettgolv är vi specialiserade på slipning av parkettgolv och övriga trägolv – och har över 20 års praktisk erfarenhet inom parkett- och golvslipning i Bromma. Våra skickliga golvslipare kan snabbt och enkelt återställa dina trägolv till sitt ursprungliga utseende och lyster.

Total kundtillfredsställelse är vår främsta prioritering

Under hela processen kommer vårt team att vara helt fokuserat på att leverera total kundnöjdhet då vi vet att nöjda kunder kommer att referera oss vidare till deras kontakter, vilket i sin tur betyder fler affärer för oss. Våra arbeten täcks alltid av 5 års garanti – och backas även upp av mängder av nöjda kunder som kan bevittna om våra tidigare arbeten inom golvslipning i Bromma och närliggande områden.

För att erhålla en kostnadsfri offert utan förpliktelser, eller om du har några frågor om golvslipning i Bromma med omnejd – varmt välkommen att kontakta oss på PJ Parkettgolv på 08-410 214 66. Vårt löfte till dig är att vi kommer att leverera ett toppresultat, garanterat!

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

Se några av våra tidigare jobb inom golvslipning i Bromma

Golvslipning 3-stavs Ekparket
Golvlslipning av 3-stavs Ekparkett i Bromma. Slipad och behandlad med pigmenterad Ciranova Un1Co Wenge.
Golvslipning Kungsholmen ek 3-stavs lamellparkett
Slipning av Ek 3-stavs lamellparkett i Bromma. Befintlig ek 3-stavs lamellparkett slipad och behandlad med Ciranova UN1CO Wenge samt lackad med High Line FC 84 matt för att få parketten djupt infärgad och lackad med en lack klassad för offentlig miljö.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.