Golvslipning i Årsta

Golv & Parkettslipning i Årsta med skickliga hantverkare till bra pris
Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten

Slipning av trägolv, trägolvslackering och
ytbehandling av trägolv i Årsta

Golvslipning i Bromma med Bona Maskiner

Söker du ett företag som utför professionell golvslipning och ytbehandlingar av trägolv i Årsta? Då är vi på PJ Parkettgolv optimala för uppgiften! Våra medarbetare är specialiserade inom golvslipning och kompletta yt- och lackeringsprojekt för trägolv.

Vi kan snabbt utföra en kostnadsfri utvärdering av ditt befintliga trägolv för att bestämma den bästa och mest effektiva lösningen utifrån din budget. Om du funderar på att bokstavligen förvandla dina trägolv i Årsta så att de återfår sin forna glans och skönhet, boka då in ett möte tillsammans med oss genom att ringa till 08-410 214 66.

Lång erfarenhet inom golvslipning och ytbehandling för bästa resultat

Korrekt golvslipning, golvlackering och färgning av trägolv kräver expertkunskaper och många års erfarenhet inom branschen. Den enkla sanningen är att vissa aktörer har mer erfarenhet och expertis än andra.

Detta innebär att du kan få betydligt mer värde för dina pengar genom att välja rätt företag. Med över 20 års erfarenhet inom golvslipning och ytbehandlingar av trägolv i Årsta så är vi på PJ Parkettgolv otvivelaktigt ett tryggt val.

Vi garanterar alla golvslipningar och övriga golvjobb som vi utför

Hos oss på PJ Parkettgolv så får du alltid 5-års garanti på alla golvslipningar och även andra jobb som vi utför såsom underhållsoljning, trägolvslackering, färgning av trägolv och golvläggning.

Vi välkomnar dig att ta kontakt med oss gällande alla frågor om ytbehandlingar av trägolv och golvslipning i Årsta. Ring oss gärna nu på 08-410 214 66.

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.