Golvslipning Älvsjö

Golv & Parkettslipning i Älvsjö med skickliga hantverkare till bra pris
Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten

Varmt välkommen att kontakta oss när du
behöver slipa trä- och parkettgolv i Älvsjö, Hägersten Årsta & Liljeholmen

Golvslipning i Bromma med Bona Maskiner

Trägolv är designade för att hålla i åratal och har en unik förmåga att behålla sin ursprungliga skönhet under väldigt lång tid. Vid någon tidpunkt kommer däremot trägolven att börja slitas ner och förlora en del av sin naturliga skönhet.

Som tur är finns det olika tekniker i form av golvslipning och ytbehandling som är ideala för alla olika slags trägolv. När du anlitar oss på PJ Parkettgolv för en golvslipning i Älvsjö, Liljeholmen, Årsta, Enskede och Hägersten med omnejd så säkerställer du att jobbet blir professionellt utfört av en erfaren expert.

Varför golvslipning och ytbehandling av trä- och parkettgolv?

Golvslipning och ytbehandling av ditt trägolv är kostnadseffektiva metoder för att skapa en ny matthet och kulör, eller för att återställa färg och glans på ditt trä- eller parkettgolv. Något annat man också bör ha i åtanke är att det är betydligt billigare att slipa och ytbehandla trägolv än att byta ut dem.

Våra skickliga golvslipare i Älvsjö kan vanligtvis återställa nedslitna trägolv till sin ursprungliga naturliga skönhet för en bråkdel av kostnaden av att köpa och lägga helt nya trägolv. I princip alla våra kunder har blivit positivt överraskade över slutresultatet när golven har slipats och ytbehandlats.

Helhetslösning inom golvslipning och ytbehandling av trägolv

Vi tillhandahåller ett komplett utbud av tjänster inom golvslipning och ytbehandling inklusive underhållsoljning, trägolvslackering och färgning av trägolv. Ring oss gärna idag på 08-410 214 66 för att få en kostnadsfri prisuppskattning, eller om du vill prata med en av våra golvslipare i Älvsjö området.

Vad kan jag förvänta mig av en golvslipning och ytbehandling?

Allt beror på ditt befintliga trägolvs specifika förutsättningar, men vanligtvis levererar våra golvslipare arbeten som till och med överträffar kundernas förväntningar. Det vill säga vackra och tåliga trägolv som förlänger sin livslängd med uppskattningsvis 20–30 år.

Egentligen är det väldigt logiskt – varför ska du investera en massa pengar i helt nya trägolv när du istället kan få ett fantastiskt resultat med hjälp av golvslipning och ytbehandling av trägolvet? Sanningen är att golvslipning och ytbehandling av trägolv oftast är både det smartaste och mest ekonomiska alternativet.

Slutligen vill vi tillägga att när du beställer en golvslipning av oss på PJ Parkettgolv får du även ta del av vår förmånliga 5-års garanti. Vi välkomnar dig att ta kontakt med oss och ser fram emot att diskutera en eventuell golvslipning i Älvsjö, Årsta, Liljeholmen, Enskede och Hägersten med omnejd tillsammans med dig. Ring oss gärna nu på 08-410 214 66.

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

Se några av våra tidigare jobb inom golvslipning i Älvsjö-Hägersten, Årsta, Enskede och Liljeholmen:

Grangolv Älvsjö
Golvslipning av grangolv i Älvsjö. Slipat och behandlat med Pallmann Magic oil 2k Ergo soberwhite för ett ljust och naturligt utseende.
Golvslipning av ekparkett i Älvsjö
Golvslipning av Ekparkett i Älvsjö. Slipad och behandlad i kök med snickeriarbeten sekunden efter behandling. Behandlad med Uv-härdad hårdvaxolja.
Golvslipning av ekparkett i Årsta
Golvslipning av ekparkett i Årsta. Befintlig ekparkett i holländskt mönster har fått sig en ordentlig uppfräschning genom slipning och infärgning med ciranovas dark oak.
Golvslipning Årsta
Golvslipning och oljning av Ekparkett, Årsta. Ekparkett slipad och behandlad i 2 omgångar med möbler kvar. Behandlad med Ledoil Uv-härdad hårdvaxolja.
Parkettgolv i Furu
Golvslipning av parkettgolv i Furu, Årsta. Parkett i furu slipad och behandlad med Magicoil 2k ergo easy white.
Parkettgolv ek i holländskt mönster Årsta
Golvslipning och hårdvaxoljning av Ekparkett i Årsta. Parkettgolv ek i holländskt mönster slipad och behandlad med hårdvaxolja Pallmann Magicoil2kcolor vit.
Ekparkettgolv i Årsta
Golvslipning av parkettgolv i Ek, Årsta. Nylagt parkettgolv ek med furuband, slipad och behandlad med Magicoil 2k ergo.
Furugolv Liljeholmen
Golvslipning av furugolv Liljeholmen. Furugolv slipat och behandlat med Ciranova Un1Co Extra white.
Stavparkett ek fiskbensmönster
Golvslipning av stavparkett med fiskbensmönster på Liljeholmen. Stavparkett ek i det klassiska fiskbensmönstret, slipad & behandlad magicoil 2k ergo hårdvaxolja naturell opigmenterad.
Gammal Ek 3-stav lamellparkett på Liljeholmen
Golvslipning & oljning av lamellparkett, Liljeholmen. Gammal Ek 3-stav lamellparkett slipad och behandlad med Pallmanns Magicoil 2k ergo hårdvaxolja.
Ekparkett Liljeholmen
Golvslipning av Ekparkett på Liljeholmen. Ekparkett slipad och behandlad med Vesting LED -hårdvaxolja Walnut. Härdad med Uv ljus.
Ekparkettgolv Enskede
Golvslipning av Ekparkett i Enskede. Slipad & infärgad med hårdvaxolja Pallmann Magic oil 2k Ergo Exotic Brown.
Stavparkett Ek med Fiskbensmönster i Enskede
Golvslipning av Stavparkett EK i Fiskbensmönster i Enskede. Slipad och behandlad med Saicos Ecoline Multitop, en matt 2k lack.
Ekparkett 3-stav Årstadal
Golvslipning av Ekparkett 3-stav i Årstadal. Slipad och behandlad med hårdvaxolja Pallmann Magicoil 2K Ergo Sober White.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.