Golvläggning på Östermalm

PJ Parkett gör jobbet
kyrka

PJ Parkett på Östermalm

Välkommen till oss på PJ Parkett när du behöver hjälp med golvläggning eller golvslipning på Östermalm. Vi är ditt fullserviceföretag inom trä- och parkettgolv, där vi vänder oss till såväl företag som privatpersoner. Våra skickliga och erfarna golvläggare och golvslipare hjälper dig med allt från renovering och slipning till att lägga ett helt nytt parkettgolv. Vi står för hög kvalitet och finish och är medlemmar av Golvbranschens Riksorganisation GBR.

Vad är vackrare i en våning än ett gediget parkettgolv med sina varma färgskiftningar och unika ådring i träet. Parkettgolvet bidrar med det där lilla extra till hemmet och ger det en lugn bas att vila på. Träets behagliga yta gör det dessutom väldigt skönt att stå och gå på. Ett parkettgolv kan i stort sett läggas var som helst och det finns otaliga mönster att välja mellan.

Den eleganta slottsruta som andas lyx från svunna tider, den klassiska fiskbensparketten eller Hercules trygga rutmönster. Kanske ett lite rustikare och näst intill outslitligt Kubbgolv av kärnved från våra svenska skogar (ev länk) är rätt val för vindsvåningen, även detta kan fås i många olika mönster och färgnyanser.

Golvläggning Östermalm

PJ Parkett på Östermalm hjälper dig med allt inom golvläggning, golvslipning och renovering av golv. Då vi är specialiserade på parkettgolvens alla spännande mönster kan vi lägga alla varianter av trä- och parkettgolv. Vi tillhandahåller givetvis även tjänster som undergolv för golvläggning, vilket är mycket viktigt för att ditt golv ska bli bra, samt olika former av montering av golv.

Golvslipning Östermalm

Även om ett gediget och massivt trägolv är mycket slittåligt kommer det ändå en dag då det behöver fräschas upp. När du tar hjälp av våra skickliga golvslipare ser de till att ditt golv blir som nytt igen. Har golvet fått svårare skador av exempelvis fukt går det ofta att byta enbart den skadade delen och slipa resten av golvet, vilket ger samma goda resultat men du behöver inte byta ut hela parketten.

Golvläggare Östermalm

Låt våra skickliga och erfarna golvläggare på Östermalm lägga ditt nya golv. Vi är erbjuder ett helhetskoncept inom golvläggning, golvslipning och reparation av golv samt bistår dig med alla behövliga tjänster inom området. Du som kund är vårt fokus och målet är att du ska vara mer än nöjd med ditt nya golv. Våra många nöjda kunders positiva omdömen är beviset på att vi lyckas nå det målet.

Välkommen att höra av dig redan nu med din förfrågan på Östermalm!

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

Se här hur vackert ditt golv kan bli!

Se några av våra tidigare arbeten på Östermalm:

Golvslipning av kök på Östermalm
Golvslipning av Parkettgolv ek 3-stav på Östermalm. Slipad och behandlad med hårdvaxolja Pallmann Magicoil 2K Ergo White.
Stavparkett Östermalm
Golvslipning av stavparkett på Östermalm. Stavparkett i rutmönster slipad och behandlad med Ciranova UN1CO Chocolate.
Ekparkett Östermalm
Golvslipning av Ekparkett på Östermalm. Golvet är slipat och behandlad med Uv-härdad hårdvaxolja superwhite.
Fiskbensparkett
Golvlslipning av fiskbensparkett på Östermalm. Fiskbensparkett i Ek, Renoverad, slipad och behandlad magicoil 2k ergo hårdvaxolja..
ekparkett i fiskbensmönster
Golvlslipning av Ekparkett i fiskbensmönster på Östermalm. Slipad och behandlad med Ciranova UN1CO White..

Stockholmsorter där vi är verksamma inom golvläggning & golvslipning:

Bromma | Danderyd | Ekerö | Haninge | Mörby | Nacka | Nynäshamn | Sollentuna | Solna | Södermalm | Tyresö | Täby | Upplands Väsby | Vasastan | Värmdö | Östermalm

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.