Mönster för massiva parkettgolv

Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten

Stavparkett kan läggas i många olika mönster för att skapa ett unikt parkettgolv

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

Ett av det vanligaste mönstren är det klassiska Fiskbensparkett med Fris.

Fiskbensparkett med FrisFiskbensparkett är mönstret som ligger i de flesta finare husen/våningarna ifrån 1900-talet och tidigare. Mönstret är även mycket vanligt i vardagsrum i äldre hus och lägenheter.

FiskbensparkettDet finns många fler olika mönster att välja på därutöver. Andra vanliga mönster som kan nämnas är Hercules, Holländsk, Tegel, Rutor, dubbelt fiskben och Fallande mönster. Fallande mönster är det mönster som används på de vanligaste 2- 3-stavs lamellparkettbrädorna, men det finns många fler att välja på vid en stavläggning.

Stjärnparkett Ek FrisEn Stavparkettläggning är väldigt dynamisk i och med att det går att såga till de flesta olika raka former av en stavparkett. Lägg där till att man kan fräsa ner olikfärgade intarsia lister i listbandet till frisen. Eller fälla ner en exklusiv kompassros i parketten. Slottsparkett Ek LönnDet är även fullt möjligt att tillverka många andra mönster, därmed har du Merbauparkettden absolut största valmöjligheten i ett massivt stavparkettgolv.

Herculesmönster

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.