Kubbgolv från Björg

En svensk kvalitetsprodukt
Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten

Lägg kubbgolv från Björg

Söker du ett nytt golv kubbgolv? Varför inte ta en titt på de vackra och slitstarka kubbgolven från Björg?
I ett kubbgolv läggs ändträet uppåt vilket ger en extremt slittålig yta med ett livfullt och spännande utseende.

Från skogen till köket

Hexagonformat kubbgolv i björk behandlat för naturlig känsla.

Kubbgolv tillverkas av kärnvirke från våra svenska skogar. I ändträet som utgör din golvyta bildar årsringarna ett vackert mönster. Då varje träd är unikt är också varje kubb och varje golv unikt.

Björg är ett svenskt företag som månar om såväl skog som miljö. Virket tas från Mellansverige och trakten kring Göteborg vilket medför att transporterna blir korta och den svenska industrin och skogsbruket gynnas. Timret till kubbgolven kommer från småskaligt skogsbruk, kontinuitetsbruk och gallringar och håller mycket hög och jämn kvalitet.

Björg Centerpiece™

Kubbgolv av gran behandlad med pigmenterad hårdvaxolja

Björg kubbgolv Centerpiece™ finns i två olika utföranden, den rektangulära kubben av gran , kallad Basic och den sexkantiga kubben av björk, kallad Hex. Björg levererar golvet som lös kubb som sedan ska installeras på plats.

Välkommen att kontakta oss redan idag för mer information kring våra tjänster.

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

Kubb – Då och nu

Kubbgolvet är ingalunda något nytt påfund utan går långt tillbaka i historien. I och med att kubben läggs med ändträet upp är det extremt slitstarkt och har genom tiderna använts till såväl gatu- och gårdsbeläggning som till industrigolv. I och med att det är ett behagligt mjukt och bullerdämpande underlag är det lätt att förstå att man gärna valde detta i städer, där ljudet från hästhovar och skramlande vagnar annars kunde bli öronbedövande mot den vanliga stenbeläggningen.

Fågelperspektiv på vardagsrum med björkgolv från Björg

Idag är kubbgolvet populärt hos dem som vill ha ett slitstarkt, vackert golv med en alldeles egen utstrålning. Det är ett golv som kan föra sig i alla miljöer, från finrummen till verkstaden och har blivit efterfrågat i hemmen tack vare sin skönhet kombinerat med slittålighet.

Kubbgolvet kan slipas om och om igen och håller i många generationer. Det är verkligen ett golv för livet.

I miljöer som kräver en speciell akustik, såsom exempelvis bibliotek, reception, konferensrum eller konsertsalar, är kubbgolv ofta det bästa valet.

I industrimiljöer bidrar kubbgolvet till en bättre arbetsmiljö då det både är ljuddämpande och skönt att stå och gå på. Det är dessutom väldigt förlåtande mot skador är definitivt ett golv som åldras med grace.

Låt oss lägga ditt nya kubbgolv

Man som behandlar det nylagda kubbgolvet från Björg

Vi på PJ Parkett är glada över att kunna tillhandahålla kubbgolv från Björg. Våra skickliga och erfarna golvläggare limmar, slipar och ytbehandlar ditt golv på plats och snart kan du njuta av ditt vackra och unika kubbgolv från Björg.

Varmt välkommen med din förfrågan!

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.