Golvläggning Stockholm

Vi har utfört golvläggning och parkettläggning i Stockholm i över 20 år, så vi vet vad vi pratar om.
Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten

Golvläggning i Stockholm av parkettspecialister.

PJ Parkettgolv utför alla typer av golvläggning i Stockholm. Vi är ett fullservice företag inom trä- och parkettgolv. Vi arbetar mot Företag och Privatpersoner. Anlita våra golvläggare för att få ett riktigt parkettgolv installerat av en golvläggare med känsla för kvalitet och finish. Vi är medlemmar av Golvbranschens Riksorganisation GBR.  Låt oss hjälpa dig att lägga in ett nytt parkettgolv och ge ditt hem ett nytt utseende.

Våra golvläggare installerar alla sorters parkett och trägolv, som till exempel lamellparkett, massiva stavparkettgolv, massiva tiljor, hellimmad mosaikparkett och kubbgolv. Vi är specialiserade på olika typer av mönsterläggningar med parkett och har golvläggare för varje typ av golvläggning. Vi kan även hjälpa dig med golvläggare i Nynäshamn, Täby, Sollentuna och Danderyd bland många andra orter.

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

Utöver ett kvalitetshantverk ger vi dig även 5 års Garanti på det utförda arbetet.

Golvläggning fiskbensparkett av stavparkett ek i stockholm

Golvläggarna på PJ Parkettgolv kan erbjuda dig golvläggning av massiv stavparkett i många olika mönster. Mönster och träslag kan vara svårt att välja genom att titta på bilder på internet, vi är experter, som kan hjälpa dig att välja rätt golv till varje rum.

Vi kan erbjuda dig som kund alla typer av mönsterläggningar när du väljer ett massivt stavparkettgolv. Välj bland klassiska mönster, så som Fiskbensparkett, Dubbelt fiskben-,  Hercules-, Holländskt-, Tegel-, Rut- eller Fallande mönster. Välj till Fris och varför inte en nedfräst list i jatoba i listbandet för att öka känslan. Läs vidare på sidan för massiva golv.

Lamellparkettgolv finns i de flesta träslag och med många olika ytbehandlingar. Nu finns även ett stort urval av färgnyanser som toppbehandling på flera av ek lamellparkettgolven och även på flertalet av furugolven.

Golvläggning Stockholm

Har ni svårt med höjderna vid renoveringen kan fanér- eller laminatgolv vara ett alternativ. Fanérgolv finns i de flesta träslagen. Laminaten finns med många olika träimitationer och det har även mycket bra klinkers imitationer. Är ni även i behov av matt- eller klinker läggning, så kan vi även ta hand om detta. När det gäller Lamellparkett, så gå gärna in på de golvtillverkarna BjelinKährs eller norska Boen och välj ut ditt golv, vi för hela sortimentet. Läs mer om olika träslag och hur dessa används under vår sida för just träslag. För mer utförliga beskrivningar av de olika typer av golv vi kan erbjuda dig ber vi att få hänvisa till våra leverantörers webbplatser.

Undergolvet, det vill säga det underlag som golvet ska läggas på är inte alltid av den kvalitet som krävs för ett bra resultat. Detta är inget Du som kund behöver ordna själv då vi kan leverera alla typer av undergolvskonstruktioner.

Ett oljat eller hårdvaxoljat trägolv behöver underhåll. När Ditt trägolv är installerat, så kommer det att behöva olika typer av underhåll beroende på hur hårt slitaget är där det  ligger. Detta bör göras med olika tids mellanrum beroende på slitage och städmetod. När det är dags för underhåll kan vi självklart ta hand om det.

För snabbast offerering gå vidare och fyll i OFFERT FORMULÄRET eller maila oss på  info@pjparkettgolv.se för en kostnadsfri offert på golvläggning i Stockholm.

Se ett urval av våra tidigare arbeten inom golvläggning i Stockholm:

Stavparkett i fiskbensmönster
Golvläggning massiv stavparkett i fiskbensmönster, Stockholm.
Stavparkett i Ek
Golvläggning stavparkett i ek natursortering lagd i dubbelt fiskbensmönster, Stockholm.
Fiskbensparkett Ek Natur
Nylagd Fiskbensparkett Ek natur från Ardbo, Stockholm.
Fiskbensparkett Ek
Golvläggning Fiskbensparkett Ek, Stockholm.
Fiskbensparkett Ek Mörkbrun
Golvläggning Fiskbensparkett Ek i Stockholm. Slipad och infärgad med magicoil 2k ergo mörkbrun.
Stavparkett med fiskbensmönster
Golvläggning Stavparkett med fiskbensmönster, Stockholm.
Mosaikparkett
Golvläggning mosaikparkett ek, Stockholm.
Stavparkett
Golvläggning Stavparkett Stockholm. Lagd med specialtillverkade rundade friser.
Fiskbensparkett Ek natur
Golvläggning fiskbensparkett Ek natur, Stockholm.
Stavparkettgolv fiskbensmönster
Golvläggning stavparkettgolv i fiskbensmönster, Stockholm.
Massiv Stavparkett i fallande mönster
Golvläggning massiv stavparkett i fallande mönster, Stockholm.
Fiskbensparkettgolv Ek
Golvläggning Fiskbensparkettgolv Ek. Slipad och infärgad med Monocoat castlebrown.
Stavparkettgolv Ek
Golvläggning Stavparkett Ek i holländskt mönster, Stockholm.
Ekparkett
Golvläggning Ekparkett Stockholm. Slipad och behandlad med Ciranova Un1Coster.
Kubbgolv Ek
Golvläggning Kubbgolv i ek Stockholm.
stavparkett ek natur med holländskt mönster.
Golvläggning stavparkett ek natur med holländskt mönster, Stockholm.

Ett urval av Stockholmsorter där vi är verksamma inom golvläggning:

Bromma | Danderyd | Ekerö | Haninge | Mörby | Nacka | Nynäshamn | Sollentuna | Solna | Tyresö | Täby | Upplands Väsby | Vallentuna | Värmdö

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.