Golvläggning & Golvslipning i Täby

PJ Parkett gör jobbet
Golvläggare Täby

Söker du golvläggare i Täby med omnejd? Våra kompetenta och erfarna golvläggare hjälper dig med alla typer av golvläggning, renovering och slipning av golv – alltid med mycket hög kvalitet och finish. Vi vänder oss till såväl företag som privatpersoner och innan vi startar arbetet har vi självklart en dialog med dig som kund samt gör en grundlig undersökning av ditt befintliga golv – allt för att vara säkra på att leverera det allra bästa resultatet. Vi är givetvis medlemmar av Golvbranschens Riksorganisation GBR.

Ett golv för hela livet

Du kan välja mellan massiva trä- och parkettgolv i många olika mönster, fanérgolv och klickgolv samt mycket mer. Varför inte ett vackert, unikt och nära nog outslitligt Kubbgolv eller en vacker Stavparkett. Vi är specialister på alla de olika mönster som ett parkettgolv kan läggas i och vågar lova att du blir nöjd med din parkett – som rätt skött håller i många generationer.

Träslag, färger, mönster – Låt oss guida dig

Med det levande material som trä är får du ett vackert, spännande och uttrycksfullt golv. Varje golv är unikt och genom att välja ett mönster som passar i just din våning eller ditt hus får du en alldeles speciell karaktär och helhet. Vi på PJ Parkett hjälper dig gärna med val av träslag och mönster, där det finns en mängd olika varianter att välja mellan. Kanske vill du ha en massiv Stavparkett i ett speciellt mönster eller ett nästintill outslitligt Kubbgolv av kärnved från våra svenska skogar.

Välkommen att botanisera bland alla våra mönster och varianter för att finna just det golv som klär ditt hem.

Golvläggning Täby

Våra skickliga och erfarna golvläggare i Täby lägger ditt golv med precision och hög kvalitet. Vi bistår dig givetvis med tjänster som undergolv för golvläggning, vilket är ett viktigt moment för att det nya golvet ska bli bra. Vi erbjuder även olika former av montering av golv. Våra golvläggare är specialiserade på parkettgolvens alla olika mönster och hjälper dig med allt inom golvläggning, golvslipning och renovering av golv.

Golvslipning Täby

Ett skadat, repigt och slitet gammalt parkettgolv behöver inte betyda att du måste byta ut hela golvet. Mycket går att reparera men ibland kan man behöva byta den skadade delen av golvet och efter slipning och efterbehandling av våra kunniga golvslipare är ditt golv som nytt igen.

Du som kund är vårt fokus och målet är att du ska vara mer än nöjd med ditt nya golv. Våra många nöjda kunders positiva omdömen är beviset på att vi lyckas nå det målet.

Välkommen att höra av dig redan nu med din förfrågan i Täby!

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

Vi verkar även i många andra orter varav Nynäshamn, Danderyd och Sollentuna är några.

Se hur fint ditt nya golv kan bli

Stockholmsorter där vi är verksamma inom golvläggning & golvslipning:

Bromma | Danderyd | Ekerö | Haninge | Mörby | Nacka | Nynäshamn | Sollentuna | Solna | Tyresö | Täby | Upplands Väsby | Värmdö

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.