Golvläggning i Danderyd

PJ Parkett gör jobbet
Stort hus

PJ parkett finner du i Danderyd med omnejd där våra kompetenta och erfarna golvläggare hjälper dig med såväl golvläggning som golvslipning. Vi erbjuder alla typer av golvläggning, renovering och slipning av golv, där vi vänder oss till både företag och privatpersoner. Våra skickliga och erfarna golvläggare installerar ditt golv – alltid med mycket hög kvalitet och finish.
Vi rådgör vi med dig som kund och undersöker ditt befintliga golv noga innan vi startar arbetet. Allt för att du ska få det allra bästa golvet. Vi är givetvis medlemmar av Golvbranschens Riksorganisation GBR.

Allt klär ett vackert parkettgolv

Investera i ett vackert parkettgolv och hela hemmet lyfter. Parkettgolvet med sina varma färgskiftningar, spännande mönster och behagliga yta skapar en skön bas i rummet. Parkettgolvet är dessutom en investering som betalar sig – rätt skött håller din parkett i flera generationer.

Ditt unika golv

När du låter lägga in ett parkettgolv får du faktiskt ett alldeles unikt golv. Trä är ett högst levande material och inget träd är det andra likt. Träslag, färgskiftningar och träets helt individuella ådring ger just ditt golv sitt eget uttryck och utseende. Lägg där till att det finns en mängd olika mönster och sätt att lägga parkettgolvet på – från den vanligare Fiskbensparketten till den exklusivare Slottsparketten. Kanske vill du ha ett massivt Stavparkettgolv eller ett nästintill outslitligt Kubbgolv av kärnved från våra svenska skogar.
Ja, varje parkett är verkligen sin egen!

Golvläggning Danderyd

Våra skickliga och erfarna golvläggare i Danderyd lägger ditt golv med precision och hög kvalitet. Vi bistår dig med tjänster som undergolv för golvläggning, vilket är ett viktigt moment för att det nya golvet ska bli bra. Vi erbjuder även olika former av montering av golv. Våra golvläggare är specialiserade på parkettgolvens alla olika mönster och hjälper dig med allt inom golvläggning, golvslipning och renovering av golv.

Golvslipning Danderyd

Ett skadat, repigt och slitet gammalt parkettgolv behöver inte betyda att du måste byta ut hela golvet. Mycket går att reparera men ibland kan byte av den skadade delen krävas och efter slipning och efterbehandling av våra kunniga golvslipare är ditt golv som nytt igen.

Du som kund är vårt fokus och målet är att du ska vara mer än nöjd med ditt nya golv. Våra många nöjda kunders positiva omdömen är beviset på att vi lyckas nå det målet.

Välkommen att höra av dig redan nu med din förfrågan i Danderyd med omnejd!

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

Vi verkar även i många andra orter varav Nynäshamn, Täby och Sollentuna är några.

Se här hur vackert kan ditt golv bli!

Stockholmsorter där vi är verksamma inom golvläggning & golvslipning:

Bromma | Danderyd | Ekerö | Haninge | Mörby | Nacka | Nynäshamn | Sollentuna | Solna | Tyresö | Täby | Upplands Väsby | Värmdö

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.