Underhållsoljning av parkett och trägolv

Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten

underhåll av parkettgolv med hårdvaxolja.

Periodiskt underhåll av parkettgolv med olja eller hårdvaxolja.

Oljade och hårdvaxoljade parkettgolv och golv måste till viss del underhållas för att behålla sin slitstyrka och smutsavvisnings förmåga. Underhålls behovet är helt beroende på slitaget och städmetod och var ytan ligger. Kök, entréer, hallar är ytor som oftare kräver under håll medans sovrum sällan kräver det. Desto mer väta golvet utsätts för desto regelbundnare underhåll. Om oljade golv städas ofta med en bra golvsåpa kan det minska kravet på underhåll då såpan är återfettande.

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

Produkter för underhåll av trä- och parkettgolv

Lokaler eller ytor där ytterskor används kan behöva underhållas upp till 4 gånger per år för att hålla kvar sin styrka. Det oljade golvet blir bara bättre och bättre för varje år om man sköter underhållet rätt i början, vilket gör att underhållet är mycket viktigt i början för att sedan kunna bli mindre frekvent.

Hårdvaxoljade golv klarar sig med mycket mindre underhåll än oljade och vissa ytor i bostadsmiljö. Detta för att vaxet i oljan lägger sig ovanpå träet och oljan tränger ner i träet, vilket gör att man inte direkt sliter på träet utan först på vaxet. Därför kan ytor med lågt slitage, som sovrum, klassas nästan helt underhålls fria.

Företag och privatpersoner kan anlita oss för enstaka eller periodiska underhåll av trägolv.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert för ett enstaka underhåll. Eller garantera era golv ett säkert skydd och teckna upp er på ett underhålls abonnemang.

Golvunderhåll parkettgolv

Gammal trist, tråkig och svårstädad parkett blir som ny igen efter ett underhåll.

För snabbast offerering gå vidare och fyll i OFFERT FORMULÄRET eller maila oss på  info@pjparkettgolv.se för en kostnadsfri offert på underhåll av trägolv.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.