Hårdvaxolja för trä och parkettgolv

Hårdvaxolja, för dig som vill ha ett oljat golv, men ändå ha en mer skyddad yta.

Hårdvaxolja för ditt trä och parkettgolv ger liv åt ditt golv.

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

Slottsparkett Behandlad med Hårdvaxolja Matt från SaicoHårdvaxolja är behandling för dig som vill ha utseendet av ett oljat golv, men ändå med ett extra slitskydd, som mer liknar det skydd som lacken ger. Hårdvaxoljans olja  tränger ner i träet och och sedan beroende på val av olja så härdare den i nivå med trät eller låter vaxerna stanna kvar på ytan och ger en mycket stark och vattenavvisande yta.

 

Fördelar med hårdvaxoljan är att det finns möjligheter att  punktreparera precis som oljan. Möjligheterna till punktreparering beror dock på trägolvets skick och ålder. En punktreparation betyder dock inte att det kommer att bli en osynlig reparation. Golvet kan lätt underhållas vid behov med hjälp av ett undershållsvax. Hårdvaxoljan är dock inte lika reptålig som lacken, men med hårdvaxolja på golvet istället för enbart olja behöver du inte underhålla dina golv lika ofta som med ett vanligt naturoljat golv, som bör underhållsoljas ett par gånger de första åren.

 

Underhållet beror till mycket stor del av hur ofta som golven städas med våta städmetoder. Ju oftare våta städmetoder används desto mer  frekventare behöver underhållet på golvet vara då vaxets toppskikt städas bort mer och mer. Fördelen med hårdvaxolja istället för vanlig olja är att man kan koncentrera sig på de mer utsatta platserna som kök, matrum, vardagsrum och hallar. Sovrum kan klara sig många år utan att behöva underhållas.

 

PJ Parkettgolv AB använder sig av Hårdvaxoljor från Pallmann, Vesting, Ciranova, Monocoat Saico och OSMO´s Hårdvaxoljor. Hårdvaxoljan är extremt vattenavvisande och fungerar även utmärkt på köksbänkskivor, bord, bardiskar mm. En riktigt bra behandlad yta tål spill av vin, öl, cola, kaffe, te, fruktjuice och mjölk enligt DIN 68861-1C.

Saico och Osmo´s hårdvaxoljor är av typen som lägger sig lite mer på ytan än vad Pallmans Magicoil, Monocoat, Ciranova 2K och Vestings serier gör.Pallman Ergo Magic oil

Magicoil 2K ErgoMagic Oil Care 0,75lMagic Oil 2KMagic Oil 2K Spa

Magicoil 2K är en helt lösningsmedelsfri 2 komponents olja. Magicoil 2K Ergo är extremt matt och får fram en yta som är mycket lik ett vanligt oljat golv, men mycket starkare då den tränger ner och sedan härdar i trät. Produkten är färdig för fullt brukande redan 24 timmar efter applicering och är klassad för offentlig miljö.

Magic oil serien finns även som en SPA olja och det mycket fina färgerna i Magic oil 2K Color, Vit, Brun, Svart, Rödbrun och Grå.Magic oil 2K Colour Brun

Magic oil 2K städas och underhålls samtidigt med underhållsprodukten Magic oil Care, ladda ner instruktioner HÄR.

Läs vidare om Magic oil serien på Pallmanns hemsida.

För snabbast offerering gå vidare och fyll i OFFERT FORMULÄRET eller maila oss på  info@pjparkettgolv.se för en kostnadsfri offert på behandling med hårdvaxolja.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.