LED Hårdvaxolja från Vesting

Hårdvaxoljan där UV-ljuset härdar golvet direkt
Vi ger alltid 5-års garanti på alla arbeten

Slitstarka golv på kortare tid

Golvläggare applicerar Vestings LED Hårdvaxolja för slitstark fiskbensparkett

Har du någon gång låtit hårdvaxolja ditt golv med den traditionella metoden vet du att det tar tid – inte bara tiden det tar att olja det utan även tiden det måste torka innan du ens vågar andas på det. Ibland har man inte den tiden och kanske just därför avvaktar med att olja golvet eller avstår från att välja ett golv som kräver den behandlingen.
Med Vestings LED Hårdvaxolja är dessa problem som bortblåsta och du kan använda ditt golv som vanligt bara sekunder efter behandlingen.

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

LED Hårdvaxolja i smått som stort

På PJ Parkett är vi glada över att kunna erbjuda våra kunder denna slitstarka och snabbhärdande golvbehandling.

Vesting är uppfinnaren av denna innovativa metod samt världsledande på marknaden.

Härdar hårdvaxoljan med hjälp av en speciell UV-LED lampa.

Innehållet i Vesting LED Hårdvaxolja är unikt i sin sammansättning av olika oljor, vaxer, hartser och andra tillsatser. Oljan torkas och härdas med ett speciellt och professionellt UV-ljus och ytan är brukbar inom sekunder efter härdningen. Den kan användas på alla vanligt förekommande träslag och på såväl obehandlad som betsad yta.

Vesting LED Hårdvaxolja passar bra till golv och trappor, i offentliga miljöer, restaurang, hotell med flera och härdas på plats med en portabel UV-lampa.

Tid är pengar

Driver du exempelvis butik, hotell eller restaurang vet du vilket avbräck i verksamheten det innebär att renovera golvet. Men genom att vi kan behandla och färdigställa din golvyta direkt behöver du nu inte tänka på att stänga ner din verksamhet medan arbetet pågår. Du behöver ofta inte ens tänka på att flytta ut all inredning då vi helt enkelt kan göra halva golvet, flytta inventarierna till den färdiga golvytan och göra andra halvan. Med den snabba tork- och härdningstiden är du ”up and running” på ingen tid alls.

Hårdvaxoljor ger generellt en slitstark yta medan karaktären av ett vanligt oljat golv bibehålls. En av de stora fördelarna med Vesting LED-hårdvaxolja, förutom den korta torktiden, är att den ger en än mer slitstark yta som även står väl emot spill från vätskor och kemikalier. Därför lämpar den sig väl även i miljöer som exempelvis industrin. Mer information och bilder finns från vår leverantör på ledolja.se.

Slitstarkt parkettgolv efter behandling av Vestings LED Hårdvaxolja.

På PJ Parkett kan vi trä- och parkettgolv

Vi har hög kompetens och lång erfarenhet inom golvläggning och golvslipning och är glada att kunna erbjuda våra kunder Vestings LED-hårdvaxoljade golv. Som grädde på moset kan vi erbjuda inte mindre än ett tjugotal olika kulörer.

Varmt välkommen att höra av dig till oss redan idag för mer information om hur vi kan hjälpa just dig!

KLICKA FÖR FRI OFFERT eller maila oss på info@pjparkettgolv.se

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Lättast kontaktar du oss genom att fylla i en kostnadsfri offertförfrågan.